Hiihtolomat on sitten elelty ja koulu lähtenyt käyntiin. :) Lomalta palasin kipeenä, mutta raahauduin kouluun silti maanantaina, tiistaina.. keskiviikkona meinasin jo jäädä kotiin, mutta en olisi saanut mennä koulun jälkeen kaverille lauleskelemaan Singstaria. :D Tänään sitten maltoin jäädä kotiin. Olo on tukkoinen, ihmeellisiä yskänpuuskia tulee vähän väliä, kurkku kipeä ja päätä jomottaa. Onneksi sentään kuumeelta olen välttynyt. :)

Ihanpa kohta koittaa yhteishaun aika. Lukioon aion mennä, eikä amis ole ollut missään vaiheessa vaihtoehtona. 8D Päätinhän jo 7 vuotiaana, että lukioonhan mä menen. :) Päätös oli ihan oikeasti vaikea. Kauan pähkäilin, että menisikö sitä kielipainotteiseen lukioon vai ihan tohon lähilukioon Koillis-Helsinkiin.
Enpäs mene kumpaakaan. Vaikka Helsingissä on peräti 39 lukiota, päätin yrittää hakea Vantaan puolelle Tikkurilan lukioon, mikä taitaa olla peräti Suomen suurin..? Mitä nyt Tiksin lukion www-sivuihin olen tutustunut, on lukiossa yli 1000 oppilasta. :) Sain kaverinkin suostuteltua hakemaan Tiksiin, sinne kun on vain n. 30 minuutin matka. Ensin dösällä Puistolan juna-asemalle, junalla Tiksiin ja asemalta voi hyvin jatkaa joko kävellen tai bussilla suoraan koulun eteen. Toivottavasti pääsen Tiksiin. :o Keväällä 2007 alin keskiarvo oli 7,92. Muistaakseni omani on 8,7, mutta saattaahan se tuosta vielä tipahtaa. Toivottavasti ei.

Taidan mennä tästä sairastelemaan telkkarin eteen, sen verran nuutunut olo kuitenkin. :/